- تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 0:12
- کد خبر : 4768 چاپ خبر

پیشرفت لاکپشتی نهضت ملی مسکن در بوکان
پروژه ۱ هزار و ۴۰۰ واحدی فاز دوم مساکن ملی در هواشناسی بوکان که از خرداد ۱۴۰۲ کلنگ آغاز عملیات اجرایی آن بر زمین زده شد، بعد از گذشت دو سال، با حرکت لاکپشتی در حال پیشرفت است.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی بوکانههوال؛ شهر بوکان در جنوب استان آذربایجان غربی بر اساس داده های موجود بعد از شهر کرج دومین شهر مهاجر پذیر در سطح کشور میباشد که همین مهم نیاز به مسکن را به یکی از مهمترین چالش ها در آن تبدیل کرده است.
با روی کار آمدن شهید رئیسی به عنوان رئیس جمهور، تامین مسکن و خانه دار کردن مردم به یکی از اولویتهای مهم دولت سیزدهم در قالب مساکن ملی تبدیل شد.
بر همین اساس برای شهر مهاجر پذیر و در حال گسترش بوکان ۲ هزار ۵۰۰ واحد مسکن ملی در خرداد ماه ۱۴۰۰ به تصویب وزارت مسکن و شهرسازی در سه فاز رسید.
فاز اول مجموعه در منطقه کوی بهداری در دوران دولت سیزدهم شروع به فعالیت کرد و پروژه با نظارت مسئولان و تلاش پیمانکاران طی روزهای آتی به بهره برداری خواهد رسید.
هرچند این پروژه در منطقه کوی بهداری با پیشرفت ۹۰ درصدی همراه بوده است اما متقاضیان فاز دوم مساکن ملی در منطقه هواشناسی بوکان شاهد پیشرف لاکپشتی آن هستند تا جای که چندین بار با تجمع در مقابل فرمانداری و اداره مسکن و شهرسازی خواستار پاسخگوی مدیران شهری به این وضعیت شدند.
پروژه ۱ هزار و ۴۰۰ واحدی فاز دوم مساکن ملی در هواشناسی بوکان که از خرداد ۱۴۰۲ کلنگ آغاز عملیات اجرایی آن بر زمین زده شد، بعد از گذشت دو سال، بلوکهای آن به مرحله بتونریزی فونداسیون رسیده است.
پروژه مساکن مِلی نمیه کاره رها شده است
یکی از متقاضیان مساکن ملی فاز شهرک هواشناسی بوکان در همین رابطه در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی بوکان ههوال گفت: بی توجهی مسئولین و عدم توجه پیمانکار به درخواست متقاضیان باعث عدم پیشرفت پروژه طی چند ماه گذشته شده است.
ظاهر دارشی افزود: هر سه ماه یکبار مبلغ ۵۰ میــلیـون تـومان به حساب وزارت راه و شهرسازی واریز کردیم اما تنها چند کارگر بر روی این پروژه بزرگ ۱ هزار ۴۰۰ واحده در حال فعالیت هستند.
وی بیان کرد: متأسفانه پیمانکار پروژه هیچ گونه اقدام مثبتی در راستای پیشرفت و تسریع در سرعت بخشیدن به احداث بلوک ها انجام نمی دهد و عملا فاز دوم مساکن ملی در حالی که متقاضیان تمام هزینه های آن را به حساب وزارت مسکن و شهرسازی واریز کردند نیمه راکت است.
این متقاضی در ادامه عنوان کرد برای رفع مشکلاتشان طبق قانون ، فرمانداری موظف است هر ماه یکبار جلسه ستاد ملی مسکن را در ساختمان فرماندار تشکیل دهد که خوشبختانه طی دو ماه گذشته چندین جلسه در این خصوص برگزار شده است.
دارشی تصریح کرد: دو سال قبل ۱۴۰ میلیارد تومان اداره مسکن و شهرسازی از متقاضیان دریافت کرد ولی همچنان که مشاهده میشود در این مدت پیشرفت پروژه به صورت لاکپشتی و نمیه کاره رها شده است و با این وضع تا چندین سال دیگر این مساکن به اتمام نخواهند رسید و متقاضیان در بلاتکلیفی به سر می برند.
این متقاضی مسکن ملی در پایان خواستار ورود جدی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان به موضوع این مساکن شد.
تعلل در اجرای این طرح به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
در همین راستا نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سرویس اجتماعی بوکانههوال گفت: تعلل در اجرای این طرح به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
وی افزود: به عنوان نماینده مردم، با تمام توان در کنار متقاضیان خواهم بود و موضوعات مطرحشده را از طریق وزارت راه و شهرسازی و دیگر دستگاه های مرتبط پیگیری میکنم تا در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.
عثمانی افزود: از این پس لازم است مدیران متولی با ارایهی گزارش کار ماهانه به دفتر نماینده ی مردم بوکان، پیشرفت پروژه را گزارش کنند.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار میرود این پروژه نه تنها شاهد تسریع در روند ساخت باشد بلکه باید زمینهساز اعتماد صاحبان امتیاز و همکاری آنها در مسیر ادامهی پروژه نیز گردد.
پیگیری مشکلات پروژه باید در دستور کار قرار گیرد
ماه گذشته نیز فرماندار بوکان در گفتگو با سرویس اجتماعی بوکانههوال گفته بود: طی ماههای گذشته مشکلاتی نظیر تأمین منابع مالی، مسائل مربوط به پیمانکاران و مراحل اجرایی، از جمله مسائلی بودند که در این بخش مطرح شدند.
خشایار صنعتی با تأکید بر شتاببخشی به پروژه تأمین مساکن با اشاره به اهمیت سرعتبخشی به روند پیشرفت پروژهها افزود: تکمیل پروژههای مسکن بهویژه برای اقشار کمدرآمد از اولویتهای مهم دولت در شهرستان میباشد که در این راستا تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: پیشرفت پروژهها نباید به علت مشکلات مالی یا اجرایی به تأخیر بیفتد؛ زیرا بسیاری از متقاضیان این پروژه از اقشار آسیبپذیر هستند که برای بهبود شرایط زندگی خود، به این واحدهای مسکونی نیاز دارند.
صنعتی تصریح کرد: شفافسازی در زمانبندی و پیگیری مشکلات پروژه باید در دستور کار ادارات مرتبط قرار گیرد.
خشایار صنعتی خواستار پیشبرد و تسریع در عملیات بر اساس برنامه تدوین شده قبلی برای اتمام پروژهها در موعد مقرر شد و تأکید کرد: هیچ تأخیری نباید در روند اجرایی پیش بیاید و در همین راستا، جلسهای با حضور کارگروه استان و نمایندگان پیمانکاران قرار بود برگزار شود تا درباره افرادی که واریزیهای خود را انجام ندادهاند، تصمیمگیریهای جدیتر اتخاذ گردد.
فرماندار بوکان به اهمیت افزایش سرعت و روند تکمیل پروژهها برای متقاضیان اشاره و خاطرنشان کرد: ما باید به شکلی عمل نماییم که ساکنان این پروژهها ضمن امیدواری و تکمیل آوردهها در کمترین زمان ممکن واحدهای مسکونی خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: پیمانکاران موظف به رعایت زمانبندی پروژهها هستند و در صورت تأخیرات غیرموجه، اقدامات قانونی برای فسخ قرارداد پیمانکاران انجام خواهد شد.
صنعتی همچنین خواستار استفاده از تسهیلات موافقت شده بانک ملی برای تسریع در انجام مراحل پروژهها شد و افزود: بانکهای عامل موظف به تأمین تسهیلات برای پروژههای مسکن ملی در شهرستان هستند.
فرماندار بوکان بیان کرد: بانکها باید بهعنوان عامل اصلی تأمین منابع مالی، تسهیلات لازم را بهموقع و بدون هیچگونه تأخیری پرداخت کنند تا روند ساختوساز پروژهها سرعت یابد.
خشایار صنعتی عنوان کرد: مسئولان و ادارات متولی لازم است که نظارت دقیق و شبانهروزی بر پیشرفت پروژهها داشته باشند.
وی افزود: هیچگونه تأخیری در اجرای پروژهها پذیرفته نخواهد شد و در صورت وقوع تأخیرات غیرموجه، باید مسئولان و پیمانکاران در برابر آن پاسخگو باشند.
فرماندار بوکان خاطرنشان کرد: ما نمیخواهیم با تأخیرات مکرر روبهرو شویم و اگر این روند ادامه یابد، تصمیمات جدیتری برای مدیریت این پروژهها اتخاذ خواهد شد.
لازم به ذکر است مسکن نهضت ملی در سال ۱۴۰۰ در شهرستان بوکان برای ۸ هزار ۷۰۰ نفر در سه فاز شهرک بهداری ، شهرک هواشناسی و ورزشگاه خاتم الانبیاء کلید خورد که فاز اول آن در شهرک بهداری بیشترین پیشرفت را به خود دیده است.
انتهای خبر/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰