• تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1404 - 0:22
  • کد خبر : 4686
  • چاپ خبر
براخاصی
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بوکان خبر داد:

کشف ۱۱۸ کیلوگرم ماده مخدر در بوکان

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بوکان از کشف و ضبط ۱۱۸ کیلوگرم انواع ماده مخدر در سال ۱۴۰۳ در سطح این شهرستان خبر داد.

هادی براخاصی معاون سیاسی‌اجتماعی فرماندار بوکان در حاشیه اولین جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر به خبرنگار سرویس اجتماعی «بوکان‌هه‌وال»؛گفت: بی‌تردید مبارزه جدی با فروشندگان و توزیع‌کنندگان کلان و خرد مواد مخدر باید در اولویت نهادهای مربوطه باشد.
 
 وی ادامه داد: در سال گذشته و با تلاش شبانه‌روزی نیروهای انتظامی شاهد کشف و ضبط بیش از ۱۱۸ کیلوگرم انواع ماده مخدر در سطح شهرستان بوکان بودیم.
 
 هادی براخاصی افزود: پلیس بوکان جدای از مبارزه جدی و شبانه‌روزی با فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در راستای شناسایی و دستگیری معتادین متجاهر نیز اقدامات بسیار خوبی را طی سال گذشته به نمایش گذاشته است هرچند برای ریشه‌کن‌کردن این بلای خانمان‌سوز نیاز به تلاش شبانه‌روزی همه دستگاه‌های مرتبط می‌باشد.
 
 معاون سیاسی امنیتی فرماندار بوکان تصریح کرد: برای ریشه‌کن‌کردن اعتیاد در سطح جامعه نیاز است که هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف از جمله ارگان‌های امنیتی، انتظامی و فرهنگی بیش‌ازپیش گسترش یابد.
 
هادی براخاصی در ادامه گفتگو با خبرنگار ما به لزوم بازنگری و بازبینی رویکردهای اجرایی در برنامه‌های جدید مبارزه با مواد مخدر اشاره و بیان کرد: باید راهبُردهای جدیدی برای مقابله با پدیده اعتیاد در سطح شهرستان توسط کارشناسان تدوین و به کار گرفته شود تا بتوان به طور مؤثری با این معضل اجتماعی مبارزه کرد.
 .
 وی همچنین از اقدامات فرهنگی و محیطی به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در پیشگیری از اعتیاد یاد و تصریح کرد: همه نهادهای فرهنگی، قرانی و به‌ویژه شهرداری باید مسئولیت اجرای این نوع برنامه‌ها را در داخل شهر بر عهده بگیرد.
 
 معاون سیاسی‌اجتماعی فرماندار بوکان گفت: بی‌تردید استفاده از روش‌های نوین، علمی و دانشگاهی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و همکاری دانشگاه و آموزش‌وپرورش با نهادهای درگیر با این بلای خانمان‌سوز تأکید و برگزاری جلسات اثربخش در این حوزه شد.
 
وی افزود: آموزش‌ها باید به طور سامان‌مند و با کمک اساتید دانشگاهی و متخصصان حوزه روان‌شناسی و اجتماعی انجام گیرد تا به طور مؤثر سطح آگاهی دانش‌آموزان و خانواده‌ها را در خصوص خطرات اعتیاد افزایش دهد.
 
 هادی براخاصی با اشاره به اهمیت تغییر نگرش‌ها و رویکردهای سنتی در برخورد با اعتیاد، اظهار کرد: باید از شیوه‌های نوین و کارآمدتری در پیشگیری و درمان استفاده شود تا بتوان به‌صورت پایدار و اثربخش با این معضل مقابله کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده + نوزده =