• تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تیر 1404 - 0:13
  • کد خبر : 5251
  • چاپ خبر
معاون برنامه‌ریزی فرماندار بوکان خبر داد:

پروژه «GNAF» در بوکان اجرای می‌شود

معاون برنامه‌ریزی فرماندار بوکان از آغاز فعالیت پروژه پستی «GNAF» در بوکان در راستای ارائه خدمات بهتر پستی خبر داد.

داود پارسامهر در حاشیه نشست راه‌اندازی پروژه «GNAF» در بوکان به خبرنگار سرویس اجتماعی بوکان‌هه‌وال گفت: در پی هماهنگی با مدیرکل پست استان و با دستور فرماندار شهرستان اجرای پروژه «GNAF» در شهر بوکان کلید خورد.
 
 وی با تأکید بر ملی بودن طرح «GNAF» و اهمیت آن در برنامه‌ریزی‌های آتی کشور، به تشریح اهداف و مزایای این طرح پرداخت و افزود: اجرای طرح نشانی استاندارد مکان‌محور، زیرساخت‌های لازم برای سرشماری دقیق‌تر، توسعه اقتصاد دیجیتال، استانداردسازی آدرس‌ها، هویت‌بخشی به مکان‌ها و مدیریت بحران را فراهم می‌کند.
 
 معاون برنامه‌ریزی فرماندار بوکان ادامه داد: این طرح گامی اساسی در جهت مدرن‌سازی سیستم نشانی و بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان است.
 
 پارسامهر با اشاره به پیش‌نیازهای اجرای موفق طرح، بر لزوم وجود نقشه‌های به‌روز و دقیق از شهرها و روستاها، نصب پلاک‌های استاندارد بر روی بناها و نام‌گذاری کلیه معابر تأکید و تصریح کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید با همکاری اداره پست، اقدامات لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.
 
 وی بیان کرد: خوشبختانه در بدنه شهرداری‌های بوکان و سیمینه و دهیاری‌ها، نیروهای توانمند و متخصصی وجود دارند که با بهره‌گیری از اطلاعات و نقشه‌های موجود، می‌توانند نقش مؤثری در اجرای موفق این طرح ایفا نمایند.
 
 معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بوکان همچنین بر همکاری تمامی ادارات شهرستان، به‌ویژه شهرداری‌ها، بخشداران و دهیاران، تأکید کرد و گفت: موفقیت این طرح منوط به مشارکت فعال همه دستگاه‌های مرتبط است.
 
 داود پارسامهر اظهار کرد: با اجرای «GNAF»، نه‌تنها خدمات‌رسانی به شهروندان تسهیل می‌شود، بلکه گامی بزرگ در جهت کاهش دیوان‌سالاری اداری و تسریع در امور مردم برداشته خواهد شد.
 
 وی افزود: اعضای حاضر گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته و مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات اجرای طرح را ارائه نمودند. این گزارش‌ها به‌منظور شناسایی موانع و ارائه راهکارهای عملی برای پیشبرد طرح، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
 
 شایان‌ذکر است که «GNAF» (مخفف Geo-Coded National نشانی File) به معنی پایگاه نشانی ملی ژئوکدشده است.
 
 این سیستم امکان بررسی و صحت‌سنجی نشانی‌های فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آنها را فراهم می‌کند.
 
 از جمله مزایای اجرای این طرح می‌توان به تسهیل و تسریع خدمات شهری، مبادلات کالا، خدمات پستی، کاهش مراجعات حضوری مردم به ادارات و بهبود مدیریت شهری اشاره کرد.

انتهای خبر

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 − هفت =