• تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 0:07
  • کد خبر : 4044
  • چاپ خبر
بوکان
در گفتگو با فرماندار بوکان برسی شد؛

واکاوی چالش‌های حوزه سلامت در بوکان

فرماندار بوکان در گفتگو با بوکان‌هه‌وال به واکاوی چالش های موجود در حوزه سلامت و ارائه راهکارها جهت برون رفت از وضعیت فعلی پرداخت.

به گزارش خبرنگار سرویس سلامت بوکان‌هه‌وال؛ پنجمین جلسه مجمع سلامت شهرستان بوکان با حضور سرپرست دبیرخانه کار گروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی و اعضای مجمع بعدازظهر سه‌شنبه برگزار شد.
 
 در این جلسه وضعیت بهداشت و سلامت در شهرستان و چالش‌های موجود موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
 در حاشیه این جلسه فرماندار شهرستان بوکان در گفتگو با خبرنگار بوکان‌هه‌وال ضمن تأکید بر توجه ویژه به حوزه سلامت شهرستان گفت: ضرورت رسیدگی به وضعیت نانوایی‌ها و دیگر واحدهای عرضه مواد غذایی از اولویت‌های کاری حوزه سلامت تا پایان سال خواهد بود.
 
 خشایار صنعتی افزود: بایستی نظارت بیشتری بر کیفیت نان و بهداشت این واحدها توسط ارگان‌های مرتبط صورت بگیرد.
 
وی همچنین به افزایش بی‌رویه جمعیت و مهاجرپذیری شهرستان بوکان اشاره و تصریح کرد: ضرورت برنامه‌ریزی‌های مناسب برای مدیریت نیازهای جمعیتی در آینده این شهرستان بسیار مهم و غیرقابل‌چشم‌پوشی است.
 
 فرماندار بوکان یکی از چالش‌های اساسی حوزه سلامت شهرستان را وجود سگ‌های بلاصاحب دانست و دراین‌خصوص تصریح کرد: شهرداری باید بر اساس دستورالعمل جدید ساماندهی، اقدامات لازم را در این زمینه ارائه دهد تا از مشکلات بهداشتی و اجتماعی ناشی از این موضوع به‌صورت جد جلوگیری شود.
 
 صنعتی در این گفتگو همچنین بر لزوم نظارت مطلوب‌تر اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) و اصناف در راستای کیفیت، قیمت و بهداشت محصولات در سطح شهر بیان کرد: همکاری بیشتر این نهادها برای ارتقای سطح بهداشت عمومی و کیفیت خدمات به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهرستان است.
 
 نماینده عالی دولت در بوکان در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار ما به موضوع تصفیه‌خانه فاضلاب بوکان اشاره و گفت: طی یک دهه گذشته یکی از اساسی‌ترین چالش‌های حوزه سلامت در بوکان بعد از سایت پسماند شیخلر تصفیه‌خانه فاضلاب علی‌آباد بوده که متأسفانه تا به امروز لاینحل مانده است.
 
 خشایار صنعتی افزود: ایجاد تصفیه‌خانه جدید شهری جز برنامه‌های آتی مدیریت شهری می‌باشد هر چند قبل از آغاز این مهم لازم است مطالعات و برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام شود.
 
 خشایار صنعتی در ادامه گفتگوی خود، بر لزوم آگاه‌سازی عموم مردم در حوزه سلامت روان در برابر آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و اتخاذ تصمیمات درست و هم‌افزایی مجموعه‌ها برای برنامه‌ریزی و ارائه خدمات به مناطق محروم شهرستان را در دستور کار مجمع قرارداد.
 
 وی عنوان کرد: خدمات اجتماعی و آگاه‌سازی خانواده‌ها در برابر آسیب‌های اجتماعی، یکی از مولفه‌های اساسی برای ارتقای کیفیت زندگی و سلامت روانی جامعه است که نقش رسانه، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در این حوزه بسیار مهم است.
 
 نماینده عالی دولت در بوکان ادامه داد: باتوجه‌به وضعیت شاخص‌ها، توجه به این موضوعات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و یکی از راه‌های مؤثر برای آگاه‌سازی خانواده‌ها، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه آسیب‌های اجتماعی است.
 
 صنعتی تصریح کرد: این کارگاه‌ها می‌توانند به خانواده‌ها اطلاعات لازم درباره موضوعاتی مانند اعتیاد، خشونت خانگی، مشکلات روانی و دیگر آسیب‌ها ارائه دهند و به آن‌ها کمک شود تا با این مسائل هوشمندانه‌تر برخورد نمایند.
 
 صنعتی ادامه داد: باتوجه‌به آسیب‌های مطرح اجتماعی در شرایط امروز جامعه، توجه به خدمات اجتماعی و آگاه‌سازی خانواده‌ها در برابر آسیب‌ها و پدیده‌های نوظهور و نامتعارف و قبح‌شکنی از ناهنجاری‌ها می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و سلامت روانی جامعه کمک کند.
 
 وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات نه‌تنها به کاهش آسیب‌ها کمک می‌کند، بلکه به ایجاد یک جامعه سالم و پایدار نیز منجر خواهد شد.

انتهای پیام

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده + ده =