- تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1403 - 0:08
- کد خبر : 3294 چاپ خبر
فرار شهرداری از پاسخگویی و شفافیت
گلایه منتقدان اقدامات شهرداری، از عدم پاسخگویی و شفافیت این نهاد خدمات رسان در حوزه های مختلف و دوری از مردم و رسانه ها در برابر انتقادات گسترده
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی بوکانههوال؛ طی ماههای اخیر انتقاد گستردهای علیه عملکرد شهرداری بوکان در حوزههای مختلف همچون پسماند، عدم درآمدزایی پایدار، عدم رعایت عدالت عمرانی و شفافیت مالی در محافل مختلف از جمله رسانهای مطرح شده است.
بر اساس دادههای موجود تنها طی دو هفته گذشته بیش از ۵۷ مطلب در حوزه انتقاد از شهرداری توسط رسانههای مختلف شهر بوکان منتشر شده که تا کنون این موارد از سوی بزرگترین مجموعه مدیریت خدمات شهری بوکان بیپاسخ مانده است.
چند روز قبل «امیراحمدی» شهردار بوکان در جلسه کمیسیون محیطزیست که به ریاست فرماندار برگزار شد حضور پیدا نکرد تا پاسخگوی علت قلعوقمع درختان چارباغ کردستان نباشد و در خصوص شائبه قربانیکردن این درختان پای منافع سرمایهگذار تابلوهای عظیمالجثه تبلیغاتی شفافسازی نکند.
این اولینبار نیست که مجموعه شهرداری از پاسخگویی و شفافسازی فراری میشود چرا که این فرار به یک رویکرد مدیریتی تبدیل شده است بهگونهای که آقای احمدی جلب رضایت چهار عضو شورا بهعنوان اکثریت این نهاد را بر پاسخگویی بدون افکار عمومی ترجیح میدهد و این امر را ضامن دوام خود میداند.
دراینرابطه یکی از مدیران رسانهای شهرستان بوکان به خبرنگار ما گفت: شهرداری بوکان طی ماههای گذشته در حوزههای مختلف نیاز به شفافسازی و پاسخگوی دارد؛ اما متأسفانه تا کنون مجموعه شهرداری از این مهم سرباز زده است.
وی افزود: متأسفانه از زمان حضور شهردار جدید در بوکان شاهد حتی یک نشست خبری هم در راستای پاسخگوی و شفافسازی نبودیم.
این روزنامهنگار بوکانی بیان کرد: البته عملکرد خالی و تهی او در فصل عمرانی نیز مزید بر علت شده تا شهردار و مجموعه مدیریتی وی از پاسخگویی به رسانهها فراری باشد.
راستگو تصریح کرد: زمانی که احمدی سکاندار شهرداری بوکان شد برخلاف شهرداران پیشین از حضور در جمع خبرنگاران برای ارائه جزئیات بودجه مالی و عمرانی اجتناب کرد تا فصل عمرانی در تاریکی کامل شروع شود.
وی عنوان کرد: حال که فصل عمرانی به پایان رسیده این بار از شفافسازی در خصوص میزان درآمدهای چند صدمیلیاردی شهرداری و سرنوشت این درآمدها گریزان است.
این روزنامهنگار بوکانی ادامه داد: عملکرد عمرانی احمدی که در اقدامات روتین جدولگذاری و بتنریزی معابر خلاصه شده نیز با سؤالات مهمی روبهرو است که اصلیترین آنها عدم پرداخت به اقدامات زیر بنایی در حوزه شدآمد درونشهری، پسماند و فضای سبز و راکد ماندن پروژههای زیر ساختی در این حوزههاست.
راستگو افزود: علت آغازنشدن پروژه ساخت دودهنه پل بر روی سیمینهرود به هدف کاهش شدآمد کوسه و امیرآباد علیرغم وعدههای مکرر شهردار، علت به سرانجام نرسیدن پروژه کنارگذر ساحلی، ۳۰ متری ناله شکینه به هدف کاهش شدآمد درونشهری، علت ناتوانی در ساخت حتی یک پارک چه تعدادی از سؤالاتی میباشد که شهردار بوکان با آن روبهرو است.
آنچه مشخص است شهرداری طی چند ماه گذشته تنها در حوزه کارهای روتین و روزمره فعالیت قابلتوجهی داشته و از پروژههای مهم و تأثیرگذار شهری در حوزههای مختلف اقتصادی، ترافیکی، زیباسازی و غیره خبری نیست.
در همین راستا یکی از شهروندان منتقد شهرداری بوکان نیز به خبرنگار ما گفت: متأسفانه شهر بوکان دارای مشکلات بسیاری در حوزه مدیریت شهری است که برای برونرفت از آن مدیریت شهری شبانهروز پایکار بود.
رضا احمدی بیان کرد: امسال اقدامات مثبتی در حوزه کارهای عمرانی و روتین شهرداری همچون آسفالت معابر صورت گرفت؛ ولی متأسفانه هیچگونه پروژه مهم و کاربردی در سطح شهرستان توسط شهرداری اجرای نشد.
این کارشناس حوزه شهرسازی بوکان تصریح کرد: اکنون بوکان با معضلات مهم ترافیکی، مبلمان شهری، فضای سبز درونشهری، پسماند و عدم وجود منابع مالی پایدار روبهرو است که شهرداری برای رفع این چالشها تنها به شعارهای دهنپرکن اکتفا کرده است.
وی بیان کرد: امروزه بیشتر شهرداران در شهرهای هم جوار در فکر ساخت پروژههای مهم برای کسب درآمد پایدار هستند؛ ولی متأسفانه در حوزه مدیریت شهرداری بوکان فروش زمین مهمترین منبع منابع مالی است که باید بهصورت کارشناسی شده به آن پرداخت.
پایگاه خبری بوکان ههوال منتظر میماند تا شهرداری بوکان با دعوت از خبرنگاران و یا در یک مصاحبه اختصاصی پیگیر این چالشها و عدم شفافیتها در حوزه مدیریت شهری باشد.
انتهای خبر
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰