• تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 0:41
  • کد خبر : 4774
  • چاپ خبر
بوکان
مدیر آموزش و پرورش بوکان خبر داد:

دوشیفته بودن ۸۳ درصد مدارس در بوکان

مدیر آموزش و پرورش بوکان از دوشیفته بودن بیش از ۸۳ درصد مدارس سطح شهرستان به علت کمبود شدید سرانه فضای آموزشی در این شهر خبر داد.

حسن عبدی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی«بوکان‌هه‌وال » از تلاش مدیریت آموزش و پرورش برای رفع کمبودها در حوزه سرانه فضای آموزشی با همکاری دولت و خیرین در این شهرستان خبر داد و گفت: هم اکنون متأسفانه شاهد کمبود شدید سرانه فضای آموزشی در سطح شهرستان هستیم.
 
 وی افزود: بر اساس گفته‌های جامع شناسان برجسته کشوری و حتی جهانی با جذابیت محیط‌های آموزشی همچون مدرسه و همچنین کاهش تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های درس قطعاً شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود.
 
 مدیر آموزش و پرورش بوکان عنوان کرد: در شهرستان بوکان ۵۱ مدرسه ابتدائی وجود دارد که به علت تراکم دانش‌آموزی در این مقطع تحصیلی ۵۰ مدرسه به‌صورت دو شیفته در حال فعالیت هستند.
 
 عبدی تصریح کرد: برابر داده‌های رسمی هم‌اکنون سرانه فضای آموزشی در مقطع ابتدای شهرستان دو مترمکعب بر هر دانش‌آموز است که این مهم در استان بیش از چهار متر می‌باشد.
 
 وی بیان کرد: برابر آمار رسمی ۴۴ مدرسه مقطع ابتدای با ۱۴۶ کلاس دارای تراکم بالای ۳۵ نفر دانش‌آموز هستند.
 
 مدیر آموزش و پرورش بوکان اظهار کرد: این آمار برای مقطع اول متوسطه با ۲۴ مدرسه نیز صدق می‌کند و هم اکنون تراکم دانش‌آموزی در این کلاس‌ها بیش از دو متر برای هر دانش‌آموز است.
 
 عبدی افزود: ۷۸ کلاس درس از ۲۰ مدرسه دوره اول متوسطه در شهرستان بوکان نیز هم‌اکنون با تراکم بالای ۳۵ نفر در حال فعالیت هستند.
 
 وی ادامه داد: بر اساس داده‌های رسمی متأسفانه ۸۵ درصد از مدارس شهرستان بوکان به‌صورت دو شیفته فعالیت می‌کنند که این میزان در شهرهای هم‌جوار و مرکز استان بسیار کمتر از این آمار است.
 
 مدیر آموزش و پرورش بوکان میانگین فضای آموزشی در بوکان را ۳/۳ دهم متر برای هر دانش‌آموز برشمرد و تصریح کرد: این آمار در استان بالای چهار و در کشور بیش از پنج‌ متر می‌باشد.
 
 حسن عبدی بیان کرد: با این کمبود سرانه فضای آموزشی در شهر بوکان به علت رشد جمعیتی طی دو دهه گذشته خیرین مدرسه‌ساز و همچنین دولت تمام توان خود را در راستای کاهش این آمار به کار بسته‌اند.
 
 وی عنوان کرد: هم اکنون هشت مدرسه توسط شرکت توسعه و نوسازی وزارت آموزش و پرورش در بوکان به‌ویژه در نقاط حاشیه‌ای و پرجمعیت آن در حال احداث است.
 
 مدیر آموزش و پرورش بوکان افزود: مدرسه ۱۲ کلاسه روستای ناچیت، ۶ کلاسه ناچیت و همچنین ئینگیجه، ۹ کلاسه گل و ۳ کلاسه اوزن قشلاق که در مهر سال گذشته کلنگ‌زنی شدند هم‌اکنون توسط شرکت توسعه و نوسازی وزارت آموزش و پرورش در روستاهای با تراکم جمعیتی زیاد شهرستان در حال احداث هستند.
 
 عبدی بیان کرد: همچنین مدارس ۱۲ کلاسه رضوان، ۹ کلاسه سمیه و ۹ کلاسه هنرستان کشاورزی نیز در داخل شهر توست شرکت توسعه و نوسازی مدارس در حال احداث هستند که امید می‌رود تا مهر سال جاری شاهد افتتاح این مدارس باشیم.
 
 مدیر آموزش و پرورش بوکان همچنین از احداث ۹ مدرسه خیر ساز در سطح شهر و روستاهای بوکان خبر داد و گفت: ۶ کلاسه روستای کهریزه، یک کلاسه روستای کانیش‌قاقان، یک کلاسه بغده‌داخی، یک کلاسه خراسانی، سه‌کلاسه ارمنی بلاغی، سه‌کلاسه قلغه تپه، ۹ کلاسه کوسه، ۶ کلاسه سلطانی و ۹ کلاسه حاجی رحمان نیز هم اکنون توسط خیرین در سطح شهرستان بوکان در حال احداث هستند که با اتمام این پروژه‌ها میزان سرانه آموزشی در سطح شهرستان برای هر دانش‌آموز به سه متر خواهد رسید.
 
 وی به پروژه‌ای درآمدزایی آموزش و پرورش نیز اشاره و افزود: هم اکنون اعتبار احداث ۱۰ چمن مصنوعی در سطح مدارس شهرستان دریافت شده است که امید می‌رود در سال تحصیلی آینده شاهد افتتاح این پروژه‌ها باشیم.
 
 عبدی به وجود مدارس کانکسی نیز در سطح روستاهای شهرستان اشاره و تصریح کرد: هم‌اکنون دو روستای شهرستان داری مدارس کانکسی هستند که امید می‌رود با حضور خیرین جهت احداث مدارس در این دونقطه شاهد اتمام وجود مدارس کانکسی در سطح این شهر باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده + 2 =