- تاریخ انتشار : سه شنبه 26 دی 1402 - 0:11
- کد خبر : 664 چاپ خبر
در بحرانها و مشکلات، حضور میدانی مدیران الزامی است
به گزارش خبرنگار اجتماعی بوکانههوال: امروز دوشنبه مدیران دستگاههای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران بوکان در جلسهای آخرین وضعیت و هماهنگیها در خصوص بحرانهای پیشروی آبوهوایی را مورد برسی قرار دادند. در ابتدای این جلسه رئیس اداره پیشبینی هواشناسی بوکان در خصوص وضعیت جوی شهرستان طی سهماهه آینده هشدارها و
به گزارش خبرنگار اجتماعی بوکانههوال: امروز دوشنبه مدیران دستگاههای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران بوکان در جلسهای آخرین وضعیت و هماهنگیها در خصوص بحرانهای پیشروی آبوهوایی را مورد برسی قرار دادند.
در ابتدای این جلسه رئیس اداره پیشبینی هواشناسی بوکان در خصوص وضعیت جوی شهرستان طی سهماهه آینده هشدارها و دادههای لازمه را ارائه نمود.
همچنین در این جلسه ادارات و سازمانهای دخیل در ستاد بحران با ارائه گزارشات لازمه تمهیدات خود در خصوص دو ماه پایانی سال اعلام کردند.
در این جلسه همچنین فهرست آمار نانواییهای دوگانه و سهگانه سوز، غله و خدمات بازرگانی – اتاق اصناف – رئیس اتحادیه نانوایان و بخشداریها در خصوص هماهنگی دهیاران و استفاده از ماشینآلات در اختیار گزارشی ارائه نمودند.
فرماندار بوکان در این جلسه بر ضرورت آمادگی کامل اعضای ستاد بحران شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت دستگاههای اجرایی در جهت مدیریت بحرانهای احتمالی تأکید نمود.
خشایار صنعتی بر لزوم اجرای مصوبات ستاد مدیریت بحران شهرستان تأکید کرد و گفت: باید مصوبات ستاد شهرستان بهصورت کامل اجرایی شوند و تمامی دستگاههای خدماترسان تعهدات خود را به سرانجام برسانند.
وی در این جلسه افزود: هدف از برگزاری جلسه مدیریت بحران ایجاد هماهنگی، بررسی نقاط ضعف گذشته و ارائه راهکار جهت بهبود عملکرد است قطعاً آنچه ضروری میباشد و اهمیت دارد مدیریت یکپارچه و اقدام بهموقع در هنگام بحران است.
صنعتی ادامه داد: اداره راهداری و حملونقل جادهای برای محورهای اصلی و راههای روستایی برنامهریزی منسجمی برای استقرار ماشینآلات بر اساس اولویتهای برفروبی اعلام نماید و در کمترین زمان ممکن در مسیرها حضور یابند.
وی با اشاره به پیشبینیهای هواشناسی برای اواخر دی و نیمه اول بهمن که حاکی از افزایش بارشها دارند و لازم است آمادگی کامل در دستور کار همه ترجمانها قرار گیرد.
صنعتی ادامه داد: بخشداران بهعنوان مدیران بحران بخشها نسبت به برگزاری جلسات مداوم و مستمر و اتخاذ برنامهریزی و هماهنگیهای لازم با دهیاران و استفاده از ماشینآلات داخلی در روستاها، اداره راهداری و صنعت معدن و تجارت بهمنظور بهکارگیری ماشینآلات بخش خصوصی اقدام نمایند.
عالیترین مقام شهرستان تأکید کرد: در بحرانها و مشکلات، حضور میدانی مدیران الزامی است و یک اطمینان خاطر برای مردم که ببینند مسئولین در زمان بحران پایکار هستند.
فرماندار در ادامه اظهارداشتن: لازمه آمادگی در زمان بحران، تمرین و بهرهگیری از تجارب موفق است قطعاً پیشگیری حوادث بحرانی میتواند رمز موفقیت مجموعه ستاد بحران باشد و این با آمادگی ۱۰۰ درصدی تمامی دستگاههای اجرایی در مواقع بحران ایفا میگردد
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰