• تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 فروردین 1404 - 0:11
  • کد خبر : 4591
  • چاپ خبر
رئیس اداره محیط زیست بوکان:

حفاظت از میش‌مرغ‌ نیاز به کار کارشناسی دارد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوکان مهم‌ترین و اصلی‌ترین راه حفاظت از بقای میش‌مرغ را به سرانجام رساندن اقدامات کارشناسی شده در این حوزه دانست.

رئیس اداره محیط‌زیست بوکان ضمن اعلام آخرین وضعیت حفاظت میش‌مرغ در منطقه دشت سووتاو این شهرستان به خبرنگار سرویس اجتماعی «بوکان‌هه‌وال» گفت: بر اساس گزارش‌ها و داده‌های سازمان محیط‌زیست کشور پرنده میش‌مرغ به‌عنوان یک پرنده در حال انقراض معرفی شده که بر همین اساس حفاظت از آن نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسی شده‌ای دارد.
 
 رحیم عبدالکریمی افزود: در همین راستا مشارکت جمعی تمامی بخش‌ها از جمله نهادهای دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و جوامع محلی، برای موفقیت حفاظت از پرنده افسانه‌ای میش‌مرغ بسیار حیاتی است.
 
 وی به اهمیت همکاری همه‌جانبه برای حفاظت از محیط‌زیست اشاره و عنوان کرد: اقدامات حفاظتی باید به طور هماهنگ و با مشارکت فعال تمامی ارگان‌ها، نهادها و نهادهای مردم نهاد انجام شود.
 
 عبدالکریمی تصریح کرد: این اقدامات می‌تواند نقش مهمی در حفظ گونه‌های نادر و زیستگاه‌های طبیعی منطقه ایفا کند و به حفظ تنوع زیستی کمک کند.
 
 رئیس اداره محیط زیست بوکان همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود به مشکلات زیست‌محیطی موجود در پناهگاه حیات‌وحش دشت سوتاو محل زیست میش‌مرغ اشاره و ادامه داد: نزدیکی سایت دفن زباله شهری به این زیستگاه، موجب پراکندگی زباله‌ها و برهم‌خوردن تعادل اکولوژیکی منطقه شده است.
 
 رحیم عبدالکریمی افزود: این موضوع تهدیدی برای حیات‌وحش منطقه و به‌ویژه میش‌مرغ‌ها به شمار می‌آید.
 
 رئیس اداره محیط زیست بوکان عنوان کرد: حضور سگ‌های بلاصاحب و پرسه‌زن که اغلب به دنبال غذا به این نواحی نزدیک می‌شوند، خطر بزرگی برای تخم‌ها و جوجه‌های میش‌مرغ در منطقه دشت‌سووتاو به همراه دارد.
 
 وی با اشاره به فعالیت‌های کشاورزی در منطقه، به‌ویژه در فصل زادآوری میش‌مرغ تصریح کرد: کارهای کشاورزی در منطقه دشت سووتاو و سموم به‌کارگیری شده توسط کشاورزان مشکلات بیشتری ایجاد کرده است.
 
 رحیم عبدالکریمی بیان کرد: تخلیه زباله و نخاله در شانه خاکی جاده باعث تخریب زیستگاه، آلودگی ناشی از سموم کشاورزی و اختلال در آرامش گونه‌های حیات‌وحش، فشار مضاعفی را بر زیستگاه وارد می‌نماید.
 
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوکان عنوان کرد: رفع این چالش‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی مستمر بین نهادهای مسئول، همچنین آموزش جوامع محلی و حمایت از آنها است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 3 =