• تاریخ انتشار : شنبه 6 بهمن 1403 - 0:21
  • کد خبر : 3824
  • چاپ خبر
بوکان
گزارش تصویری؛

جمعه‌های حمایت از تولید در بوکان

روز جمعه جمعی از مدیران بوکانی در راستای حمایت از تولید و دفع مشکلات واحدهای کارافرین در شهرک صنعتی این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی بوکان‌هه‌وال؛ روز جمعه و در راستای حمایت از تولید و کارآفرینی فرماندار بوکان و تعدادی از مدیران شهری از کارگاه‌های فعال شهرک صنعتی این شهرستان بازدید و پیگیر حل مشکلات آنان شدند.
 
 واحد تولیدی ابزارآلات کشاورزی واقع در شهرک صنعتی شهرستان بوکان اولین مقصد مدیران بوکانی برای برسی آخرین وضعیت تولید و حل مشکلات آنان در حوزه‌های مختلف بود.
 صنعتی در حاشیه این بازدید به خبرنگار ما گفت: در راستای پیشبرد اهداف توسعه‌ای مقام عالی استان با محوریت تولید همه دستگاه‌ها موظف‌اند حمایت از تولید داخلی و رفع موانع و مشکلات این مسیر را در رأس کار قرار دهند.
 
 وی افزود: امید می‌رود با بررسی مسائل و ارائه راهکار برای کارگاه‌ها و کارخانه‌ها نیمه راکد مسیر احیا و توسعه سرمایه‌گذاری‌های اشتغال‌زا در قالب واحدهای بزرگ‌تر مهیا شود.
 
 فرماندار بوکان ادامه داد: لازم است تعهدات در پرداخت و ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به کارگاه تولیدی نیز مجدداً ارزیابی و رصد گردد تا میزان فعالیت و بازگشت به چرخه فعالیت مورد بررسی قرار گرفته و از تعطیلی مجدد واحدها جلوگیری شود.
 
 کارگاه خم‌کاری و برس کاری ورق کمپرسی واقع نیز دومین مقصد فرماندار بوکان در شهرک صنعتی شهرستان بوکان بود.
 
 فرماندار شهرستان در حاشیه این بازدید نیز در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تأکید بر بررسی مشکلات و مسائل این واحد فعال عنوان کرد: دستگاه‌ها و ادارات مرتبط با حوزه تولید و خدمات‌رسان علاوه بر نظارت، حمایت و هدایت واحدهای فعال تولیدی را در دستور کار خود قرار دهند.
 
خشایار صنعتی بیان کرد: تحول در تولید و ایجاد شغل نیازمند همکاری بین‌بخشی در تحقق اهداف توسعه‌ای و تأمین فضای کافی برای رفع مشکلات این واحدهای تولیدی است .
 
کارخانه قندریزی نیز سومین مقصد مدیران شهری در شهرک صنعتی شهرستان بوکان بود.
 
 در این بازدید نیز فرماندار بوکان گفت: بازدید از کارگاه تولیدی فرصتی برای پیگیری مشکلات صنایع است، مشکلات در بازار فروش، کاهش سرمایه در گردش به دلیل عدم بازگشت مطالبات و تهیه مواد اولیه از جمله مسائل موجود در حوزه صنایع غذایی است و در جهت حل این موانع مقرر شد تسریع در وصول تسهیلات از طریق حوزه‌های مربوطه در دستور کار قرار گیرد.
 
 صنعتی اظهار کرد: بهره‌مندی از سرمایه‌گذاری‌های مشارکتی یا دریافت وام‌های سرمایه در گردش می‌توانند به این‌گونه واحدهای تولیدی کمک شایانی نمایند تا شاهد رکود و تعدیل‌نیروی دوره‌ای در عرصه تولید نباشند.
 
 بازدید مدیران شهری از کارگاه تولیدی ادوات کشاورزی (نمونه برتر کشوری ۱۴۰۳) آخرین مقصد آنان در جمعه حمایت از تولید در شهرک صنعتی شهرستان بود.
 
 در این بازدید نیز فرماندار شهرستان ضمن تقدیر به جهت کسب عنوان افتخارآمیز نمونه کشوری به مدیر این واحد در جریان نوآوری‌ها و نحوه فعالیت، میزان تولید و اشتغال‌زایی مجموعه قرار گرفت و تصریح کرد: واحدهای تولیدی فعال با برنامه‌ریزی دقیق و ارائه طرح‌های مقرون‌به‌صرفه به‌منظور بهره‌وری بیشتر می‌توانند به مدیریت بهتر منابع و بهبود معیشت و رونق اقتصادی جامعه کمک کنند.
 
 نماینده عالی دولت در بوکان بیان کرد: جذب سرمایه از طریق پروژه‌های مشارکتی و اخذ تسهیلات بهنگام با مساعدت بخش دولتی، تأمین زمین و ارائه خدمات مناسب همراه با رفع موانع اداری و مالی می‌تواند به رشد، تداوم فعالیت و استمرار حضور سرمایه‌گذار و نهایتاً رونق تولید به‌منظور ایجاد بازار صادرات به کشورهای همسایه یاری رساند.
 
 وی گفت: ایده‌پردازی در تولیدات بهتر و به‌کارگیری فنّاوری‌های جدید، بهبود فرایند تولید را به دنبال خواهد داشت و در کنار آن با تقویت راهبُرد بازاریابی و فروش می‌توان به رشد مطلوب اقتصاد و تولید امیدوار بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =