• تاریخ انتشار : یکشنبه 14 بهمن 1403 - 0:10
  • کد خبر : 3899
  • چاپ خبر
بوکان
مدیر آموزش‌وپرورش بوکان خبر داد:

بازماندن ۸۰۲ دانش‌آموز بوکانی از تحصیل

مدیر آموزش‌وپرورش بوکان از بازماندن ۸۰۲ دانش آموز در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول از تحصیل در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرویس آموزش بوکان‌هه‌وال؛ مدیر آموزش‌وپرورش بوکان عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در بوکان اعلام کرد: با پیگیری‌های مجموعه مدیریتی آموزش‌وپرورش و دکتر عثمانی نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی ان‌شاءالله در سال آینده دانشگاه فرهنگیان در بوکان راه‌اندازی و افتتاح خواهد شد.
 
حسن عبدی افزود: این اقدام گامی مؤثر در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه آموزش و ارتقای کیفیت معلمان منطقه خواهد بود.
 
 هم اکنون هشت پروژه در راستای افزایش سرانه فضای آموزشی در مناطق مختلف شهرستان همچون شیخلر، ینگیجه، ناچیت، شهریکند، کهریزه و منطقه کوی بهداری در حال ساخت است که امید می‌رود با بهره‌برداری از آنان شاهد کاهش تراکم دانش‌آموزی در این مناطق باشیم.
 
 حسن عبدی افزود: جدای از این پروژه‌ها مدرسه شبانه‌روزی شهریکند نیز آماده بهره‌برداری است که امید می‌رود در ایام دهه مبارک فجر شاهد افتتاح آن باشیم.
 
 وی میزان تراکم دانش‌آموزی در بعضی از نقاط حاشیه‌نشین و روستاهای نزدیک شهر را بالای ۴۵ نفر اعلام و تصریح کرد: برای عبور از این چالش به ۲۰ مدرسه ۱۲ کلاسه شده نیاز است که البته امید می‌رود با ورود جدی خیرین در این عرصه و تلاش مدیران شهرستانی و استانی طی سال آینده شاهد کلنگ‌زنی چندین مدرسه دیگر در این مناطق باشیم.
 
 عبدی عنوان کرد: بر اساس داده‌های موجود هم اکنون سرانه فضای آموزشی در بوکان سه و دو دهم متر می‌باشد که نسبت به میانگین استانی و کشوری بسیار عقب است.

 وی افزود: هم اکنون ۱ هزار و ۹۷۸ کلاس درس در سطح شهرستان بوکان میزبان بیش از ۴۲ هزار دانش‌آموز هستند.

مدیر آموزش‌وپرورش بوکان همچنین در خصوص دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در سطح شهرستان بوکان گفت: وظیفه وزارت آموزش‌وپرورش طبق قانون تنها شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل می‌باشد و در این راستا ابن نهاد در بوکان با همکاری ادارات مرتبط ۲۰۱ نفر دانش‌آموز دوره ابتدای را شناسایی کرده است.
 
 حسن عبدی ادامه داد: در دوره اول متوسطه نیز ۶۰۱ نفر از دانش‌آموزان ترک تحصیل‌کرده شناسایی شده‌اند که برای بازگرداندن آنان به تحصیل نیاز به همکاری همه نهادهای درگیر با کانون خانواده هستیم.
 
 این مدیر بوکانی عمده‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان را در شهر بوکان شرایط بد اقتصادی خانواده‌ها اعلام کرد و افزود: بر اساس داده‌های موجود دو عامل اقتصادی و بی‌انگیزگی در دانش‌آموزان و اولیای آنان سبب ترک تحصیل آنان در این شهرستان بوده است.
 
 عبدی در خصوص وضعیت فعلی سالن‌های موجود ورزشی در مدارس سطح شهر نیز بیان کرد: قیمت‌گذاری سالن‌های ورزشی سطح شهرستان متفاوت از مزایده اماکن ورزشی اداره ورزش و جوانان است که توسط کارشناسان دادگستری تعیین قیمت و پول‌ها مستقیماً با حساب وزارت آموزش‌وپرورش واریز و بعداً به شهرستان ابلاغ می‌شود.

 
انتهای خبر

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + پنج =