- تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 - 0:08
- کد خبر : 4155 چاپ خبر

بازار بوکان قلب اقتصاد منطقه است
فرماندار بوکان با اشاره به موقعیت ویژه جغرافیایی بوکان بازار این شهر را قلب اقتصادی منطقه دانست.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی بوکانههوال؛ همزمان با ماه مبارک رمضان و همچنین در آستانه سال جدید نشست فرماندار با اتحادیه صنفی، اتاق اصناف و اعضای ستاد تنظیم بازار شهرستان برگزار شد.
در حاشیه این نشست فرماندار بوکان در گفتگو بو خبرنگار ما ضمن اعلام نظارت جدی بر حوزه بازار و تأمین نیازمندیهای مردم بر لزوم ساماندهی و بررسی اجارهبهای نامتعارف در حوزه املاک و واحدهای تجاری تأکید کرد و گفت: باتوجهبه تعریف راهکارهای قانونی اتحادیهها و ارگانهای مربوطه لازم است گزارشی دراینخصوص ارائه نمایند.
خشایار صنعتی افزود: باید همه دستگاهها و اتحادیههای مربوطه با ارائه راهکارهای قانونی از افزایش بیرویه قیمتها جلوگیری کنند.
صنعتی افزود: دستگاههای ذیربط باید ضمن ورود جدی به موضوع با نقش پشتیبان وارد میدان شوند تا ضرورت ایجاد نظم و ساماندهی در بازار املاک و مستغلات شهرستان بهعنوان یک اولویت مطرح و اجرایی گردد.
فرماندار شهرستان عنوان کرد: همکاری تمامی نهادهای مرتبط برای ایجاد یک بازار منظم و شفاف در سطح شهرستان در راستای مقابله با گرانفروشی و رعایت حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان لازم است.
مقام عالی دولت در شهرستان بوکان تصریح کرد: بازار بوکان به واسطه قرارداشتن شهرستان در نقطه استثنایی جغرافیایی ظرفیت بالای در جذب مصرفکننده دارد که باید به نحو احسن از این پتانسیل مهم استفاده کرد.
صنعتی ادامه داد: بازار بوکان بهعنوان بازار شاخص در حوزههای مختلف تعمیرات، صنایع و بازار اقلام کشاورزی در سطح منطقه شناخته شده میباشد که همین مهم ضرورت ساماندهی و مدرنسازی این حوزه مطابق نیاز و سلیقه امروز مراجعهکنندگان را چندبرابر کرده است.
خشایار صنعتی تصریح کرد: حضور مستمر و مداوم بازرسان و ناظران باعث نظم بیشتر و گردش سالمتر بازار و درنتیجه رونق آن خواهد بود.
وی بیان کرد: در این راستا تعیین قیمت واحد و درج قیمتها بر روی اجناس برای مصرفکنندگان بسیار حائز اهمیت بوده و از سردرگمی در بخش تقاضا جلوگیری خواهد کرد و شفافیت در بازار افزایش خواهد داد.
وی در ادامه به اهمیت آموزش و توانمندسازی اعضای اتحادیهها بهعنوان یک اولویت اساسی و هدفمند اشاره نمود و گفت: بهمنظور آگاهیسازی و پیشبرد برنامههای تنظیم بازار و بهبود عملکرد اتحادیهها برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای تخصصی برای ارتقای سطح دانش و مهارتهای اعضا از نیازهای مبرم در این حوزه میباشد.
فرماندار بوکان در ادامه این گفتگو افزود: چابکسازی اتحادیهها و تعیین رستهها و صنوف بر اساس تعریف اتحادیه مربوطه و تجدیدنظر در مورد ادغام یا عدم ادغام چند رسته در یک اتحادیه برای پویایی در ایفای نقش مهم بازرسی و نظارتها لازم است.
صنعتی ادامه داد: این اقدامات بیتردید سبب بهبود عملکرد و خدماترسانی به مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خواهد شد که نقش ویژهای در پویایی و رسد اقتصاد شهرستان دارند.
وی افزود: لازم است بازرسان خانم برای حوزههای مربوط به بانوان و برخورد قاطع با متخلفان در صنفهای مرتبط پایکار باشند تا شاهد ارائه کالا و خدمات در این بخش بر اساس شاخصههای بهداشتی، اخلاقی و ضابطهای حاکم بر بازار برای پاسخگویی به نیازهای روز جامعه باشیم.
انتهای پیام
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰