- تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 دی 1403 - 0:01
- کد خبر : 3624 چاپ خبر
انسداد ۱۶۱ چاه غیرمجاز در بوکان
مدیر منابع آب بوکان از انسداد ۱۶۱ حلقه چاه غیرمجاز در حوزه استحفاظی این شهرستان طی ۹ ماه گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرویس محیطزیست بوکانههوال؛ امروز چهارشنبه پنجم دیماه نهمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب بوکان با حضور مدیران دستگاههای متولی برگزار شد.
در حاشیه این جلسه مدیر منابع آب شهرستان بوکان در گفتگو با خبرنگار ما ضمن ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مدیریت منابع آب در سال ۱۴۰۳ گفت: طی سال جاری و در جریان تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی و رودخانهها شاهد انسداد ۱۶۱ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان بودیم.
عباس عباسی افزود: اصلاح و تعدیل ۸۵۰ فقره پروانه چاه کشاورزی و نصب ۸۲ فقره کنتور بر روی چاههای دارای پروانه از دیگر اقدامات مدیریت منابع آب در سطح شهرستان طی ۹ ماه گذشته بوده است.
وی در خصوص دیگر اقدامات مدیریت منابع آب بوکان عنوان کرد: طی ۹ ماه گذشته از حفاری ۴۸ مورد حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان جلوگیری شد و همچنین طی همین مدت شاهد آزادسازی ۱۳ هکتار از بستر رودخانه سیمینهرود بودیم.
عباسی تصریح کرد: جلوگیری از ۸۲ مورد برداشت غیرمجاز مصالح رودخانهای از بستر رودخانه سیمینهرود و زرینهرود نیز از دیگر اقدامات منابع آب بوکان در سال ۴۰۳ بود.
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بوکان نیز در حاشیه این جلسه و در گفتگو با خبرنگار ما ضمن اشاره به نتایج و خروجی بسیار مطلوب جلسات شورای حفاظت از منابع آب شهرستان که یکی از کارگروههای فعال شهرستان و در سطح استان است گفت: خوشبختانه این کارگروه بهصورت مستمر و ماهانه در حال برگزار است و نتایج آن و بیشتر مصوبات اجرایی میگردد.
داود پارسا مهر در خصوص حکمرانی اصولی و برنامهریزی در بخش منابع آب و لزوم ارائه راهکارهای لازم در کاهش فشار بر ذخایر منابع آب شهرستان افزود: جلوگیری از کشت محصولات پر آب طلب و همچنین عدم کشت دوم در اراضی کشاورزی و برخورد با حفاری چاههای غیرمجاز باید در اولویت برنامههای منابع آب این شهرستان قرار گیرد.
ابن مسئول بوکانی عنوان کرد: در راستای لایروبی و بازگشایی مجاری آبی در ماههای گذشته اقدامات بسیار خوبی صورتگرفته است که این مهم میتواند نقش بسیاری در کاهش خطرات در مواقع سیلاب ایفا کند.
پارسامهر افزود: یکی از برنامههای اولویتدار کارگروه منابع آب باید انجام دهد برخورد با طرحهای صنعتی و خدماتی که از مجوزهای صادره تخطی نمودهاند است که البته طی ماههای گذشته خوشبختانه شاهد ورود جدی نهادهای متولی بل ابن حوزه بودیم.
لازم به ذکر است در جلسه مذکور مواردی همچون تأمین آب بخشهای کشاورزی و صنعت و خدمات شهرستان، وضعیت تخصیصهای صادره، میزان بارندگیها و تأثیر آن بر حجم سد شهید کاظمی، افزایش و اصلاح پروانه بهرهبرداری تأمین آب شرب شهری از چاه فلمن شهری، بررسی وضعیت قالیشوییها و کارواشهای شهرستان و نتایج بازدیدهای کارگروه متشکل از ادارات ذیربط دراینخصوص، وصول حقوق دولتی ایستگاه پمپاژ سراب و بررسی مشکلات اجرایی بهرهبرداری از آن موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای خبر
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰