- تاریخ انتشار : یکشنبه 30 دی 1403 - 0:10
- کد خبر : 3774 چاپ خبر
احداث ۲ مدرسه خیر ساز در بوکان
با حضور دو خانواده خیر ساز در آموزش و پرورش بوکان تفاهم نامه ساخت صفر تا ۱۰۰ دو مدرسه ۹ کلاسه در مناطق حاشیهای بوکان به امضای طرفین رسید.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی بوکانههوال؛ امروزه یکی از مهمترین چالشهای موجود در شهر بوکان کمبود فضای آموزشی در سطح شهر بهویژه مناطق حاشیهٔ آن است تا جای که به گفته مدیران آموزشوپرورش تراکم دانشآموزی در بعضی از مناطق بوکان در هر کلاس درس بالای ۴۵ نفر میباشد.
هر چند دولت و نوسازی مدارس طی سالیان گذشته تلاشهای بسیاری برای حل این چالش در بوکان انجام شده است؛ اما بیتردید یکی از پایههای اساسی توسعه فضاهای آموزشی در بوکان را خیرین تشکیل دادهاند.
در همین راستا طی ۴۸ ساعت گذشته و با حضور دو خیر در محل مدیریت آموزشوپرورش بوکان تفاهمنامه احداث دو مدرسه ۹ ردهبندیشده در مناطق پرتراکم و حاشیه شهر بوکان به امضا رسید.
در همین رابطه مدیر آموزشوپرورش بوکان در تشریح این تفاهمنامهها به خبرنگار ما گفت: در اولین تفاهمنامه ساخت مدرسه ۹ ردهبندیشده خیر ساز بنام خیر نیکاندیش حاجیهخانم آمنه جرگ در روستای کوسه توسط خانواده یگانه بهصورت صفر تا ۱۰۰ انجام خواهد شد.
حسن عبدی افزود: قابلذکر است که زمین این پروژه که به متراژ ۲ هزار و ۵۰۰ متر میباشد به همت فرماندار بوکان و با هماهنگی آموزشوپرورش، بخشداری مرکزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دهیاری و شورای روستای کوسه تأمین شده است.
وی با اشاره به دومین تفاهمنامه نیز عنوان کرد: خانواده خیر امینپور حاج رحمان امینپور و برادران وی کمال و محمد جهت ساخت مدرسه در شهرستان بوکان پایکار آمدند.
عبدی تصریح کرد: طبق توافقات صورتگرفته و هماهنگیهای بهعملآمده فیمابین آموزشوپرورش و خیرین گرانقدر خانواده امینپور ساخت یک مدرسه ۹ کلاسه در کوی بهرامپور بهصورت صفر تا ۱۰۰ وعده دادند.
وی تصریح کرد: تا کنون خیرین مدرسهساز در بوکان بیش از ۴۵ مدرسه را در مناطق محروم روستای و همچنین شهر بوکان احداث کردند که این مهم نشان از تلاش بیوقفه خیرین در این امر میباشد.
مدیر آموزشوپرورش بیان کرد: در این میان محمدمهدی نجات خیر ساکن تهران بهتنهایی موفق ۹ مدرسه را در سطح روستاها و شهر بوکان با ۵۸ کلاس درس احداث کرده است.
عبدی عنوان کرد: بر اساس دادههای موجود هم اکنون سرانه فضای آموزشی در بوکان سه و دو دهم متر میباشد که نسبت به میانگین استانی و کشوری بسیار عقب است.
وی افزود: هم اکنون ۱ هزار و ۹۷۸ کلاس درس در سطح شهرستان بوکان میزبان بیش از ۴۲ هزار دانشآموز هستند.
عبدی خاطر نشان کرد: مناطق علیآباد، امیرآباد، کهریزه محمودآباد، ناچیت، اسلامآباد، شهرک فرهنگیان و شیخلر دارای بیشترین تراکم دانشآموزی با ۴۰ الی ۴۵ نفر در هر کلاس درس هستند.
مدیر آموزشوپرورش بوکان اظهار کرد: طی سهماهه سال جاری شاهد افتتاح یک مدرسه شبانهروزی در روستای شهریکند، سه مدرسه خیرساز و همچنین دو مدرسه دولتی خواهیم بود.
انتهای خبر
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰