• تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 - 0:21
  • کد خبر : 5135
  • چاپ خبر
بوکان
امام جمعه بوکان:

احتکار در اسلام حرام است

 
امام‌جمعه بوکان با انتقاد شدید از خرید مازاد مواد غذایی توسط برخی شهروندان، این اقدام را ناپسند و در حکم احتکار دانست.

  ماموستا عباس احمدی در حاشیه جلسه شورای زکات شهرستان بوکان که در محل فرمانداری برگزار شد در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی بوکان‌هه‌وال با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور اظهار داشت: در شرایطی که جامعه نیازمند همبستگی و حمایت متقابل است، متأسفانه مشاهده می‌شود برخی افراد با مراجعه به فروشگاه‌های مواد غذایی و نانوایی‌ها، اقدام به خرید بیش از نیاز واقعی خود می‌کنند که این رفتار تفاوتی با احتکار ندارد.
 
وی با تأکید بر آموزه‌های دینی افزود: همه ما مسلمان هستیم و می‌دانیم که احتکار، کم‌فروشی و گران‌فروشی در دین اسلام به‌شدت نهی شده است.
 
 امام‌جمعه بوکان ادامه داد: این نوع رفتارها باعث کمبود کالا، افزایش قیمت‌ها و در نهایت نگرانی و آسیب به جامعه، به‌ویژه اقشار نیازمند، می‌شود.
 
ماموستا احمدی همچنین خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی، انتظار می‌رود افراد دارای توان مالی، همانند همیشه در کنار نیازمندان باشند و از خریدهای بی‌رویه پرهیز کنند تا زمینه آرامش، برکت و عدالت در جامعه فراهم شود.
 
وی در پایان این گفتگو خواستار توجه جدی مردم به مسئولیت‌های اجتماعی و دینی خود در قبال یکدیگر شد.
 
 فرماندار بوکان نیز در حاشیه جلسه زکات شهرستان در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی بوکان‌هه‌وال ضمن تسلیت و ارج‌نهادن به مقام شامخ شهدای اخیر با محکوم‌کردن جنایات خبیثانه جنگ‌طلبان آمریکا و صهیونیست‌ها در جریان مذاکرات سرفرازانه دیپلمات‌های توانای کشورمان خواستار چنگ‌زدن همگان به ریسمان الهی و محوریت وحدت برای سربلندی ایران عزیز شد وی افزود: امروز فرصتی مغتنم است تا از تلاش‌های همه متولیان امر، خیرین، معتمدین و روحانیون گرامی که در سال گذشته در زمینه حصول وجوهات زکات و مسائل معیشتی مردم گام‌های ارزنده‌ای برداشته‌اند، قدردانی کنیم.
 
 خشایار صنعتی افزود: زکات به‌عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد اسلامی، نه‌تنها در کاهش فقر و آسیب‌های اجتماعی نقش بسزایی دارد، بلکه با رعایت ضوابط و چارچوب‌های شرعی و قانونی، می‌تواند جامعه را به سمت تعادل و پیشرفت سوق دهد.
 
 صنعتی افزود: همان‌گونه که در شریعت اسلام تأکید شده، زکات دارای قوانین و شرایط مشخصی است که شمولیت آن همه اقشار جامعه را در برمی‌گیرد.
 
 وی بیان کرد: این فریضه الهی، نه‌تنها به فقرا و مستمندان کمک می‌کند، بلکه در امور خیریه و در راه فی‌سبیل‌الله نیز هزینه می‌شود. همچنین، نظارت بر نحوه هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از زکات، از جمله نکات ظریفی است که در دین مبین اسلام به آن توجه ویژه‌ای شده است.
 
 فرماندار یادآورشدن: در دو سال گذشته، با برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های مختلف، گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته شده است.
 
 خشایار صنعتی تصریح کرد: امیدوارم با ادامه این روند و استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان بوکان، بتوانیم در تحقق عدالت اجتماعی گام‌های اثربخشی برداریم.
 
 وی تصریح کرد: شهرستان ما با دارابودن جمعیت گسترده مستعد چالش‌ها و آسیب‌های گوناگونی است که در این میان، کارگروه امداد امام خمینی (ره) به‌عنوان یکی از نهادهای حمایتی با همکاری بهزیستی نقش مهمی در کاهش این آسیب‌ها ایفا کرده است.
 
 فرماندار بوکان خاطرنشان کرد: با جذب و توزیع صحیح درآمدهای حاصل از زکات، می‌توانیم گام‌های ارزنده‌ای در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر شهرستان برداریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × یک =